Invitaţie la Bloguri, Facebook şi politică – o carte incomodă

Bloguri FB si politica Drrragi cititorri şi prrretini ai blogosferei politice din Rrrromânia! Avem plăcerea să vă anunţ că autorii acestui blog vă invită la lansarea cărţii Bloguri, Facebook şi politică vineri, 20 noiembrie, ora 18.00, la Green Hours.

Printre invitaţii speciali care vor lua cuvântul îi enumerăm pe Chinezu, Corina Creţu (europarlamentar, PSD), Alina Gorghiu (deputat, PNL), Bogdan Hrib (director Editura Tritonic) şi Cristian Preda (europarlamentar, PDL).

Este o carte utilă tuturor celor interesaţi de comunicarea politică în mediul online. Asta pentru că urmăreşte anumite direcţii de studiu ale comunicării pe Internet neabordate de alţi cercetători de la noi din ţară.

Având toate acestea în vedere, ne face o mare plăcere să vă invităm la data şi ora stabilite, pentru a dezbate problema şi a ne cunoaşte mai bine. Lansarea propriu-zisă trebuie privită şi ca un pretext pentru ca mulţi dintre bloggerii politici din România să stea la aceeaşi masă şi să se cunoască mai bine. Adică o scoborâre în offline a voastră. E nevoie şi de aşa ceva!

Informaţii suplimentare despre lansarea cărţii veţi găsi pe blogul cărţii şi pe site-ul editurii Tritonic. Dacă doriţi să confirmaţi prezenţa la eveniment, daţi şi voi un semn, ca să ştim la câţi bloageri cu talent să ne aşteptăm.

Vă mulţumim anticipat şi ne mai auzim!

Reclame

Un gând despre &8222;Invitaţie la Bloguri, Facebook şi politică – o carte incomodă&8221;

  1. Pingback: Lansarea cărţii Bloguri, Facebook şi Politică : INconstantIN’s INternet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s